Välkommen till min hemsida som innehåller lite blandat innehåll, då jag har många intresseområden. En av anledningarna till att sidan skapats är att jag har den som exempel på mina lektioner i Webbdesign på VMG i Emmaboda.

Erfarenheten gör dig klok, sällan rik

Jag har ett stort och brett intresseområde som ändras lite från tid till tid. Intressen kommer och går. Under åren har jag haft många intresseområden som inte är så stora idag t ex Bonsai, knivtillverkning även om intresset finns vilande kvar i medvetandet.

De största intressena idag är nog, träning (karate, cykel & golf), friluftsaktiviteter (geocahing, promenader & paddla kajak), musik (hårdrock främst, men lyssnar på det mesta & festivaler), att resa (geocaching igen, bilkörning), fotografering, film, datorer och att provsmaka (dricka) öl.

Du får bläddra igenom menyerna till höger så får du mer information om mina olika intresseområden och kanske lite tips. Som sagt många intresseområden ger dig nog många erfarenheter, men man blir inte rik utav det.

Så, vem är jag?

Jag föddes 1 april 1965 i Karlshamn, Blekinge. Flyttade runt mycket under min uppväxt, för att under tonåren få ett starkt fotfäste i Åryd utanför Karlshamn. Här bodde jag från högstadietiden tills jag flyttade hemifrån in till egen lägenhet i stan (Karlshamn). Därefter gjorde jag miltärtjänstgöringF17 i Kallinge. Flyttade till eget hus på hela 45m² i Åryd och bildade familj. Fick mitt första barn (en flicka) 1987, andra barnet (också en flicka) 1989, tredje barnet (en pojk) 1992, fjärde barnet (också en pojk) 1993, femte barnet (pojk) 2000 och sjätte och sista barnet (en flicka) 2003.

Idag bor jag i Emmaboda, där jag bott sedan hösten 1987, med undantag för en femårsperiod (1994-1999) då jag bodde i Malmö. Utbildade mig under gymnasietiden till VVS-tekniker. Under militärtjänstgöringen utbildade jag mig till fotograf. Under åren 1987 - 1994 jobbade jag som deltidsbrandman, först i Åryd, sedan i Emmaboda. Har provat på många olika jobb (bl a diverse arbetsmarknadspolitiska åtgärder) reningsverksarbetare, vakmästare på lassarett, simhallsvaktmästare, badvakt, simlärare, gjuteriarbetare, fotobutiksbiträde, NC-operatör, glasarbetare (planglas), datakonsult, handledare och jobbar nu sedan 1999 som gymnasielärare.